Externa Tillvalstjänster

Bygg ut och anpassa ditt mäklarsystem utifrån din specifika verksamhet! Genom våra partners får du tillgång till fler tjänster via smarta och sömlösa integrationer - välj område och läs mer nedan.

Bygg ut ditt mäklarsystem med smarta tjänster från våra samarbetspartners

Vår drivkraft och övergripande produktstrategi kan beskrivas som en One-Stop-Shop. Vi erbjuder fastighetsmäklare i Sverige ett marknadsledande, komplett affärssystem som täcker hela kedjan från första kundkontakten till en avslutad och uppföljd affär. 

Mäklarbranschen är full av nyttiga tjänster som ligger lite utanför vårt huvudsakliga område, men som skulle underlätta vardagen för våra kunder. Därför arbetar vi med samarbetspartners som erbjuder branschen sina tjänster och som har byggt smarta kopplingar till och integrationer med Express Mäklarsystem. På så sätt kan du själv välja hur och inom vilka områden du vill bygga ut ditt system.

Nedan har vi listat våra partners. Klicka dig vidare inom respektive område och kontakta sedan aktuellt företag för mer information. 

Är du tjänsteleverantör till mäklarbranschen?

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra egna tillvalstjänster och de externa. Har du mäklarkunder som använder Express Mäklarsystem och som skulle vinna på en integrerad lösning, ska du ta en titt på vårt API Express Connect. Mer information hittar du via länken nedan.