Om oss

Vilket är företaget bakom landets ledande mäklarsystem? Skrolla ner och läs mer om oss!

Jobba hos oss

Kunder

Affärsenhet Mäklares kunder utgörs av fastighetsmäklarkedjor samt fristående kontor. Kundernas verksamhetsområden sträcker sig från förmedling av villor och bostadsrättslägenheter till förmedling av kommersiella fastigheter. Exempel på större kedjekunder i Sverige är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling,  HusmanHagberg, Bjurfors och Mäklarringen. 

Drivkraften för våra produkter

Vår drivkraft och övergripande produktstrategi kan beskrivas som en One-Stop-Shop. Vi erbjuder fastighetsmäklare i Sverige ett marknadsledande, komplett affärssystem som täcker hela kedjan från första kundkontakten till en avslutad och uppföljd affär. Detta hanteras med hjälp av modern CRM-hantering, avancerat affärsstöd, trygg juridik och detaljerade beslutsstödsrapporter. Allt samlat på ett ställe för en enkel hantering både på kontoret och i mobilen.

Vår filosofi är enkelhet, överblickbarhet, snabbhet och tillgänglighet. Vårt mål är att vara mäklarens bästa vän i en digitaliserad och föränderlig värld.

Våra medarbetare

Produkterna är grunden i vår verksamhet, de präglar vår kultur och vår syn på ledarskap och medarbetarskap. Våra beslut byggs på logik och fakta samt är långsiktiga och väl avvägda för att ligga i linje med våra strategier. Produkternas livscykel och rytm skapar förutsättningar för en god
planeringshorisont, vilket i sin tur ger medarbetarna förutsättningar att använda sin energi klokt, tillvarata och utveckla sin kompetens samt bibehålla balans i livet.

Arbetsklimatet bygger på respekt för varandras kompetens och för varandra som individer. Våra ledare är centrala kulturbärare som bidrar till förståelse för och förankring av våra strategier och vår värdegrund. Trygga ledare får medarbetare att utvecklas i takt med verksamheten och genom tydliga förväntningar blir det enkelt att fokusera på de uppgifter som skapar värde.

Affärsmodell

Vår affärsmodell bygger på att skapa en hög andel repetitiva intäkter. Programvarorna levereras via internet som ett abonnemang. Det ger oss stabila och förutsägbara kassaflöden som skapar förutsättningar att agera långsiktigt. För våra kunder innebär det låga investeringskostnader, att det är enkelt att komma igång och börja använda programvaran samt en långsiktig trygghet i att de snabbt får tillgång till uppgraderingar och nya funktioner.