Jobba hos oss

Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow.

Är du redo att ta en plats i laget? Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Key Account Manager

Är du en nyfiken och driven säljare med känsla för god service som vill vidareutvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi behöver till vårt säljteam! Du kommer att jobba med stora och medelstora kunder i fastighetsmäklarbranschen. 

Vitec Mäklarsystem AB utvecklar Express Mäklarsystem som är det marknadsledande affärs- och CRM-systemet för fastighetsmäklare. Systemet är webbaserat och stödjer mäklarens vardag från tips och leads, genom hela affären, till uppföljning av köpare och säljare efter avslutad affär. Modernt, uppkopplat och datadrivet för att öka våra kunders konkurrenskraft.

Vi erbjuder dig

Som KAM (Key Account Manager) kommer du att ha en nyckelroll och ett helhetsansvar över ett antal av våra kunder. Du kommer arbeta med befintliga kunder men även utveckla nya kundsamarbeten. Du ansvarar självständigt för att ha ett helhetsperspektiv över kundrelationen, och du arbetar även med affärsutveckling tillsammans med kunden.

Du hanterar kundens utbildningsbehov och har kontakt med både ledningen hos stora fastighetsmäklarkedjor, och enskilda mäklarkontor. Du kommer även att bidra till att utveckla våra tjänster då vi befinner oss i en expansiv fas i ett högt utvecklingstempo. Detta sker genom nära samarbete med vår produktledning och övriga KAM.

På Vitec får du möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt och spännande företag som ligger i framkant inom sin bransch!

Vem är du?

För att lyckas som KAM är du en person med eget driv som motiveras av att arbeta målfokuserat, med ett starkt affärsintresse och en god förståelse för affärsmässiga och finansiella principer. Du är affärsinriktad och har förmåga att identifiera och agera på kundens behov med ett strategiskt tänk genom hela säljprocessen. Du är en innovatör som ser nya möjligheter i hur produkter och affärer kan fortsätta utvecklas och har ett helhetsperspektiv där du kan arbeta både operativt och strategiskt.

Vidare tror vi att du arbetar relationsskapande, och drivs av att skapa och vidareutveckla långsiktiga affärsrelationer och samarbeten med dina kunder. Du har stor social kompetens och agerar professionellt - seriöst men med glimten i ögat. 

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Erfarenhet av liknande uppdrag är dock meriterande, liksom erfarenhet av fastighetsmäkleri eller av branschen som sådan.

Låter det intressant?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Christian Sundberg på christian.sundberg@vitecsoftware.com

Skicka gärna din ansökan redan idag, för vi går igenom urvalet löpande - dock senast 2023-01-20.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Placeringsort: Göteborg eller Stockholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Om Vitec Mäklarsystem AB

Vitec Mäklarsystem AB utvecklar och levererar det marknadsledande affärssystemet Express Mäklarsystem. Vi startade år 1989 och är idag ca 35 anställda på våra kontor i Göteborg och Kalmar. Idag använder ca 4000 fastighetsmäklare och assistenter Express i sin dagliga verksamhet. Sedan 2009 ingår vi i Vitec Software Group vilka är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Läs mer om företaget och dess erbjudande på vitec-maklarsystem.com

Om Vitec Software Group

Vitec är ledande inom Vertical Software och har sitt ursprung och huvudkontor i Umeå. Våra produkter har utvecklats utifrån specifika behov inom olika nischer i samhället. Medarbetarnas expertis, i kombination med vår gemensamma företagskultur och affärsmodell, möjliggör ständiga förbättringar och innovationer. Vi växer genom våra affärsenheters framgångar och genom förvärv. Allt vi gör, gör vi med ett långsiktigt perspektiv. För vi är att lita på – idag och imorgon. Vitec har 1 300 anställda, är noterat på Nasdaq Stockholm och hade 2021 en nettoomsättning på 1 571 miljoner kronor. Läs mer på vitecsoftware.com.