Utbildning

Det finns många olika sätt att lära sig våra programvaror på och just nu är våra onlineutbildningar mycket populära. Via våra kurser breddar du din kunskap i Express Mäklarsystem och tillhörande kringprodukter

Allmän information - grundkurser

Med hjälp av programvaran Microsoft Teams har du möjlighet att ta del av utbildningen vart du än befinner dig via dator eller surfplatta. Observera att ljudet sker via datorns högtalare/hörlurar.  

Anmälan 

Anmäl dig enkelt till det webbinarium du önskar delta i genom att klicka på aktuell rubrik ovan. Du kommer då till en undersida där du har möjlighet att läsa mer och registrera dig. 

När du är registrerad får du e-postsvar med kalenderhändelse och Teamslänk till aktuell utbildning. Anslut till utbildningen via länken några minuter innan aktuell tid.

Tänk på att dessa utbildningar inte spelas in och kan alltså inte ses i efterhand. Vi uppdaterar utbildningarna löpande och fyller på med nya datum under höst och vårsäsong. 

Frågor kring utbildningen?

Har du frågor eller funderingar kring utbildningen skickar du ett e-post till utbildning.maklare@vitecsoftware.com. Våra grundutbildningar i Express och Publish är kostnadsfria och går löpande under året. 

Fortsättningskurser på plats

För dig som börjat bli lite varm i kläderna och vill fördjupa dig i Express Mäklarsystems möjligheter erbjuder vi utbildning på plats hos dig. 

  • Heldag fortsättningskurs  8.000 kr exkl. resa och ev. logi
  • Halvdag fortsättningskurs  4.000 kr exkl. resa och ev. logi

Vi kan också anpassa innehållet till era specifika önskemål och vi kan genomföra utbildningen för hela eller delar av kontoret, beroende på era möjligheter, lokaliteter och så vidare. Begär offert. 

Utbildningarna genomförs av våra Key Account Managers som tidigare arbetat inom mäklarbranschen - oftast som fastighetsmäklare - och nu är specialister på affärssystemet Express Mäklarsystem. Kombinationen av bransch- och IT-kunskap hos våra utbildare borgar för en givande upplevelse för varje deltagare.