Telekom

Smarta telefonilösningar sparar inte bara tid utan hjälper dig också att bygga relationer. Våra partners erbjuder till exempel lösningar integrerade med Express så att du per automatik får upp kundkortet på skärmen när det ringer. Du sitter redo med all information framför dig och kunden känner sig sedd och ihågkommen.

Telekom - partners

Team8

Team8 är återförsäljare av kommunikationslösningar. Att ha Team8 som partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt. Team8’s värdegrunder genomsyrar allt de gör och hemligheten till deras framgång är deras genuina intresse att hjälpa företag att förstå ny teknik och att utnyttja den på bästa sätt. På så sätt blir kunden ännu mer konkurrenskraftig inom sitt eget verksamhetsområde. Vi har lösningar inom dokumenthantering, telekom och digital skyltning.

Läs mer här >>

Pingaway

Telefonsamtal med uppslag i Express Mäklarsystem.

Vi hjälper er att koppla ihop den information som finns i Express Mäklarsystem med inringande samtal och förenklar er dialog med kunderna. Ni väljer om ni vill svara i datorn eller mobilen. Detta minskar administration och ökar personligt bemötande. Vi är operatören som samlar all kommunikation i en plattform, på riktigt. Hantera samtal, chatt, mail, sms och sociala medier i ett och samma gränssnitt. Skicka ett mail/sms direkt från samtalet istället för att söka upp kunden i Vitec. Vi tycker att information som redan finns ska synas i displayen när kunden ringer.

Läs mer här >>