Express Connect API

Express Connect är ett programmeringsgränssnitt (API) som möjliggör integration med Express Mäklarsystem. Express Connect använder samma affärslogik och regler som mäklarsystemen. Via Connect går det både att skriva och läsa information till och från Express Mäklarsystem.

Suddar ut gränserna

Bygg ut Express Mäklarsystem genom smarta integrationer med hjälp av vårt API Express Connect

Smarta integrationer

Hämta och lämna information till och från Express Mäklarsystem.

Beprövad teknik

Programmeringsgränssnittet används av en mängd tjänsteleverantörer sedan flera år tillbaka och utvecklas i takt med Express Mäklarsystem.

Dokumentation

När du registrerat dig som partner får du bl a tillgång till teknisk dokumentation och exempel på anrop.

För våra tjänsteleverantörer

Express Connect är ett programmeringsgränssnitt (API) som möjliggör integration med Express Mäklarsystem. Express Connect använder samma affärslogik och regler som mäklarsystemet. Via Connect går det både att skriva och läsa information till och från Express Mäklarsystem.

Detta innebär att andra system och applikationer kan komma åt den information som finns i mäklarsystemet, till exempel data om bostäder och kontakter, för att använda vidare i det externa systemet. Exempel på användningsområden kan vara objektpresentationer, intresseanmälningar eller liknande på mäklarens hemsida, där man kan vilja särskilja sig från standardprodukten genom att låta en datakonsult bygga en egen lösning som stämmer mer överens med företagets övriga grafiska profil. Ett annat exempel är om man vill att ekonomiska data ska föras över till ett externt ekonomi- eller löneprogram.

Ni som är tjänsteleverantörer kan alltså integrera era tjänster med Express Mäklarsystem.

Via knappen nedan kan du registrerar dig i Connect-portalen, vilket krävs för att du ska få åtkomst till Express Mäklarsystem. Här hittar du även vår tekniska beskrivning, vår swagger-dokumentation, exempel på anrop med mera. Här listas också samtliga API-funktioner i Express Connect. Varje funktion länkar till undersidor med mer detaljerad information.

Nyfiken på utvecklingsmöjligheter?

Kontakta oss om du har funderingar kring framtida samarbeten. Du kanske har en kund som är användare av Express Mäklarsystem och som vill utveckla sina affärer genom integration med en tjänst som ligger utanför Vitecs erbjudande.

Christian Sundberg

Produkt- och Marknadschef

070-882 00 09

Michail Chatzikirkou

Produktägare Express Connect

070-314 44 11