Marknadsföring

Annonsera på Facebook, skapa snygga visningsprospekt eller automatiska utskick. Allt är möjligt med Express Mäklarsystem.

Som fastighetsmäklare förväntas du ha ett stort kontaktnät, ett gediget spekulantregister och köpare som står på kö till ditt senaste intag. Jobbar du aktivt med ditt kundregister och Express matchningsfunktioner kan du i princip sälja en bostad utan marknadsföring - i rätt marknad. Men i en tuffare marknad krävs lite mer jobb med att hitta köpare och säljare. Hur du arbetar med marknadsföringen av ditt utbud kan vara avgörande för nästa intag. Hur ser det ut på din hemsida eller på Hemnet? Hur ser bostadsbeskrivningen ut som du lämnar på visningen, antingen tryckt eller digitalt via en länk i ett sms? Syns du i sociala medier med ditt utbud?

Lyckas du förpacka ditt erbjudande på ett attraktivt sätt blir det lättare att hitta uppdrag. Express Mäklarsystem har inte bara många nyttiga funktioner för marknadsföring på olika sätt och i olika kanaler, du kan också följa upp dina marknadsaktiviteter på ett enkelt sätt och även dela dem med säljaren!