Hemsida

Med Express Hemsida får du allt du behöver för en professionell presentation av både ditt utbud, ditt företag och dess tjänster.

Exempel Hemsida

Kostnadseffektiv och lättskött hemsida

Med Express Hemsida får du allt du behöver för en professionell presentation av både ditt utbud, ditt företag och dess tjänster. Hemsidan är integrerad med Express Mäklarsystem och du sköter alla objektuppdateringar i realtid direkt från ditt system. Hemsidan är responsiv och lika snygg i mobilen som på surfplattan!

Inget extra arbete

Dina objekt kommer ut på hemsidan samtidigt som du publicerar dem på t ex Hemnet eller andra marknadsplatser.

Färdiga mallar

Objektlistan och bostadsbeskrivningarna finns som färdiga mallar och kan anpassas efter dina färger om så önskas.

Ljus och fräsch design

Sidan är lättnavigerad och ger ett ljust och modernt intryck. Självklart är den responsiv och anpassad för alla skärmstorlekar.

Det här ingår

På startsidan visas en stor representativ bild som du själv väljer. Här kan du lägga en välkomnande text. På startsidan visas de senaste objekten och det finns en menyrad högst upp med din logotype till vänster. Menyraden innehåller följande alternativ (vissa av dem kan du välja att inte visa):

 • Till salu. Här visas dina objekt i en klickbar objektlista. Senaste nytt visas överst i listan. Detta menyalterntiv är obligatorisk.
 • Köpa. Här kan du lägga in en text om er köpprocess, gärna med en dekorativ bild. Beskriv till exempel hur ni arbetar med visningar, sökprofiler, dokument och kontrakt och hur tillträdet går till. Kanske har du även finansieringstips eller partners? Detta menyalternativ är valbart.
 • Sälja. Här kan du beskriva säljprocessen. Berätta om förberedelser inför försäljning och visning, hur du annonserar, dina kontakter med spekulanter, hur du hanterar budgivningen och så vidare. Detta menyalternativ är valbart.
 • Referensförsäljningar. Här kan du annonsera utvalda bostäder som du har sålt. De ska ha status ”Såld” respektive ”Såld/Referensobjekt” i Express Mäklarsystem och du markerar dem som ”visas på hemsida”. Detta menyalternativ är valbart.
 • Projekt. För dig som arbetar med nyproduktion finns även möjlighet att annonsera projekt under denna meny. Det går till på samma sätt som att publicera objekt. Detta menyalternativ är valbart
 • Om oss. Här presenterar du ditt företag. Du kan lägga upp adress till kontoret och presentera dina medarbetare med text och bild och kontaktinformation. Personalpresentationen och kontorspresentationen hämtas från Express Mäklarsystem. Detta menyalternativ är obligatoriskt.

Lista och beskrivning

Objektlistan är tydlig och dina bostäder presenteras med stor bild och den intressantaste informationen. Från listan kommer du snabbt vidare till objektet för mer information

Bostadsbeskrivningen är ljus och fräsch och lättnavigerad. Man når väsentlig information genom att skrolla ner eller använda snabblänkarna under bilden högst upp:

 • Bilder – här kommer man vidare till alla bilder som du har valt att publicera för bostaden.
 • Karta – här visas en karta med exakt läge för bostaden. Kartan går att zooma och man kan få vägbeskrivning och annan information som Google Maps erbjuder.
 • Intresseanmälan – här kan spekulanter fylla i ett formulär för att visa sitt intresse för bostaden. Formulärets data kommer sedan in i Express Mäklarsystem – om du vill det. Du får en avisering i Express och kan där titta vidare på informationen och bestämma vad du vill göra med den. Givetvis finns kryssruta i formuläret för samtycke enligt GDPR. Funktionalitet finns för att undvika robotar (valbart).
 • Boka Visning en länk till bokningsformuläret visas på de objekt som du har ställt in detta för.
 • Tipsa – med detta formulär kan dina besökare tipsa sina vänner om aktuell bostad. Tipset skickas som ett e-post med bifogad länk till bostaden.
 • Dela – det finns knappar för att dela bostadsannonsen på FaceBook, Twitter och Pinterest.

Så här beställer du

Börja med att kontakta någon av våra säljare nedan. De informerar om priser och avtal och hur arbetet går till.

Förbered dig sedan med text- och bildmaterial för de sidorna som du vill ha med på hemsidan; startsidan (obligatorisk), Köpa, Sälja och Om oss. Du kan visa text i bilden och under bilden. Bestäm dig för om du vill visa Referensförsäljningar och Projekt eller om dessa menyer ska vara dolda. Sidfoten kan döljas om du inte vill visa den.

Designen på hemsidan är ren och ljus och fräsch. Ofta behövs bara din logotype för att ge den din identitet. Men det finns möjlighet att exempelvis få rubriker i en viss färg, det går också välja färg på sidans bakgrund och färg på menyraden samt menytexten. Våra säljare berättar mer om detta och om vilket material vi behöver.

Kontakta våra säljare

Malin Westermark

Försäljning

079-14 20 440

Linda Steen

Försäljning

072-084 80 74

Joel Degerth

Försäljning

079-142 35 30

Hans Ringfjord

Försäljning

073-660 34 99

Mia Engstrand

Säljkoordinator

073-660 34 19