Grundkurs Express Mäklarsystem - Objekthantering

Lär dig hantera objekt i Express Mäklarsystem.

I denna kurs fokuserar vi på dina objekt och de inställningar som behöver göras för att du ska kunna arbeta effektivt med hela ditt bostadsutbud, och de kopplingar och relationer som finns till detta.

Vi går igenom huvudmenyn och tittar extra på Inställningar, bland annat för digital signering, kontorets områdeshantering och hur du vill ha dina notifieringar – SMS eller e-post. Vi tittar på startsida 1 och 2 och skillnaderna mellan dessa.

Vi utgår från startsida 1 där du får lära dig hur du skapar ett nytt objekt och hur du lägger upp en ny säljare. Vi tittar på kopplingen till Lantmäteriet. Sedan går vi igenom hur du arbetar med objektet från start till såld. Flödet från objektets översiktsida, beskrivning, parter, affären, dokument, hur du lägger upp bilder, marknadsföring och fram till det är dags att ta fram journalen inför tillträdet.  

Du får också lära dig hur du matchar ditt nyintagna objekt mot befintligt kundregister och skapar ett utskick.

Inga förkunskaper behövs.

Kostnadsfri utbildning.

Anmälan senast 2 dagar före utbildningsdagen till utbildning.maklare@vitecsoftware.com skriv "Utbildning" samt aktuellt datum i rubriken/ämnesraden. Du får då ett automatiskt svar med ärendenummer att din anmälan är mottagen.

Anmäl dig (med datum i ämnesraden) endast till ett utbildningstillfälle åt gången. Dagen före utbildningstillfället mejlar vi ut inloggningslänken till Teams.

Anslut till utbildningen via länken några minuter innan aktuell tid.

Har du frågor eller funderingar kring utbildningen skickar du det som ett ärende till support.maklare@vitecsoftware.com

När

09 maj 2023
15.00-16.00

Var

Online via Teams