Grundkurs Express Mäklarsystem - Objekthantering

Lär dig hantera objekt i Express Mäklarsystem.

I denna kurs fokuserar vi på dina objekt och de inställningar som behöver göras för att du ska kunna arbeta effektivt med hela ditt bostadsutbud, och de kopplingar och relationer som finns till detta.

Vi går igenom huvudmenyn och tittar extra på Inställningar, bland annat för digital signering, kontorets områdeshantering och hur du vill ha dina notifieringar – SMS eller e-post. Vi tittar på startsida 1 och 2 och skillnaderna mellan dessa.

Vi utgår från startsida 1 där du får lära dig hur du skapar ett nytt objekt och hur du lägger upp en ny säljare. Vi tittar på kopplingen till Lantmäteriet. Sedan går vi igenom hur du arbetar med objektet från start till såld. Flödet från objektets översiktsida, beskrivning, parter, affären, dokument, hur du lägger upp bilder, marknadsföring och fram till det är dags att ta fram journalen inför tillträdet.  

Du får också lära dig hur du matchar ditt nyintagna objekt mot befintligt kundregister och skapar ett utskick.

Inga förkunskaper behövs.

Kostnadsfri utbildning.

Anmäl dig enkelt till det webinarium du önskar delta i genom att klicka på - registrera dig här - och registrera dig. 

När du är registrerad får du e-postsvar med kalenderhändelse och Teamslänk till aktuell utbildning. 

Tänk på att dessa utbildningar inte spelas in för att kunna ses i efterhand. Vi uppdaterar utbildningarna löpande liksom datum att anmäla sig till under höst och vårsäsong. 

Aktuella utbildningar och datum att registrera sig till finns på vår hemsida  https://www.vitec-maklarsystem.com/utbildning/ .

Har du frågor eller funderingar kring utbildningen skickar du det som ett ärende till support.maklare@vitecsoftware.com

Var

Online via Teams