Notar - succé i sociala medier

CTR, lookalikes, målgrupp m.m. Det är mycket att hålla reda på när det gäller annonsering i sociala medier. Varför inte göra som mäklarkedjan Notar och låta Express Mäklarsystem göra jobbet åt dig?

För fastighetsmäklarkedjan Notar har annonsering i sociala medier blivit en självklar del av marknadsföringen och ett viktigt intagsinstrument som gett positiva resultat.
- Marknadsföringen är ett viktigt och grundläggande moment för att på bästa sätt nå ut till bostadssökarna, säger Daniel Karlsson, Försäljningschef vid Notar. Genom vår satsning på sociala medier blir bostaden ännu mer tillgänglig och satt i ett attraktivt perspektiv där vi når nya målgrupper.
- När vi såg att hela processen kunde skötas inne i vårt mäklarsystem istället för via externa webbtjänster kunde vi förenkla våra rutiner. Våra mäklare uppskattar att vi jobbar med effektiviseringar så att de får mer tid med kunden och mindre tid framför skärmen, säger Daniel. Goda kundrelationer är avgörande för en mäklares framgång!

Ja, fördelarna med att välja Express Mäklarsystem som verktyg för annonsering i sociala medier är många. Här ger Vitec några exempel på funktioner som uppskattas av kunderna:

1. För mäklaren blir det inget extra jobb. Arbetet börjar på samma ställe där övrig marknadsföring och publicering ligger i systemet. Processen går att automatisera utan att man tappar kontrollen.
2. Kunden kan få löpande information om kampanjen via e-post, det finns en färdig mall med mäklarens grafiska profil. Här ser man antal sidvisningar, klick och så vidare - inte bara för annonsen i sociala medier, utan också för all övrig marknadsföring såsom Hemnet, hemsidan med mera. Dessa
utskick gör att kunden känner sig uppmärksammad och informerad och det sparar tid för mäklaren som har många kunder att hålla dialog med.
3. All statistik finns samlad i Express, där övrig marknadsföringsstatistik ligger. Både för enskilda
objekt, men också samlat för kontoren och kedjan vilket är värdefullt vid uppföljning av mäklarföretagets insatser.

 

 -Det mesta av vår annonsering sköts helt automatiskt - med full kontroll, säger Nina Gustafsson, Vice VD och ansvarig för franschisedriften hos Notar.

Mäklarföretaget Notar har ca 180 anställda fördelat på 36 kontor med mäklare i Sverige och i Spanien.
I år vann de för fjärde året i rad Sveriges bostadsgala Guldhemmets kategori Årets Mäklarkedja, med 33,4 förmedlade bostäder per aktiv mäklare till ett värde av totalt 18,2 miljarder kronor. Hemligheten bakom framgångarna är en renodlad mäklartjänst som fokuserar på högklassig service och strävar efter att hela tiden bli bättre.