Bjurfors fortsätter växa

Per Ekvall Jangvert, Caroline Stark och Fredrik Josefsson är försäljningschefer vid Bjurfors Skåne, som är en del av mäklarkedjan Bjurfors. Kedjan har en offensiv tillväxtstrategi och växer snabbare än branschen. 2021 blev ett rekordår. Omsättningen steg med 23 procent till 1 miljard kronor och en Bjurforsmäklare sålde bostäder för i snitt 132 miljoner kronor - 41 miljoner mer än genomsnittsmäklaren. Bjurfors är en av våra äldsta kunder och vi ser fram emot många givande år tillsammans även fortsättningsvis!

Vi har frågat Bjurfors Skåne vad de uppskattar mest med Express Mäklarsystem - här kommer deras Top 5-lista:

  1. Mobiliteten - allt fungerar från mobilen, inte bara vissa delar. Det är oerhört värdefullt för våra mäklare som ofta är på språng och arbetar oregelbundna tider.
  2. Kundvårdsdelarna (CRM) är otroligt enkla att arbeta med. Det är t ex lätt att fördela och följa upp leads och ingenting ramlar mellan stolarna.  5. Managementfunktioner så som exempelvis budget, uppföljning av mål och säljledning sparar mycket tid för oss och ger bra underlag för beslut.
  3. Express ökar vår digitalisering. Med ökad automatisering och fler integrerade tjänster som Identifierad budgivning och Digital signatur kan vi arbeta modernt och konkurrenskraftigt och får mer tid över för kunden.
  4. Lätt att lära sig. Detta underlättar vid rekrytering. Eftersom systemet är utbrett i Sverige har många mäklare jobbat med det på tidigare arbetsplatser och är snabbt igång.
  5. Managementfunktioner så som exempelvis budget, uppföljning av mål och säljledning sparar mycket tid för oss och ger bra underlag för beslut. 

Bjurfors textblock hvw rkiopriprå gporwi pr