Visningsassistenten

Med Visningsassistenten blir det enklare att samla in kontaktuppgifter från spekulanter vid visningar, till exempel via en läsplatta eller mobiltelefon.

Film - Så här fungerar Visningsassistenten

Snabbare processer och bättre information

Med denna tjänst slipper du manuellt efterarbete och kunden får direkt vid visningen ett välkomst-SMS med länk till objektet. Efter visningen är det enkelt för kunden att visa intresse genom att svara på ett uppföljande sms.

Mer engagerade kunder

Kvalitetssäkra ditt kundregister genom att låta kunden boka in sig på visning via internet. Rätt stavning, rätt siffror, rätt in i mäklarsystemet!

Snabbare feedback

Bocka av föranmälda deltagare vid entrén och låt systemet skicka ut en digital bostadsbeskrivning via sms-länk. Oanmälda deltagare registreras enkelt via din mobil eller publik läsplatta.

Skapa leads automatiskt

Ett SMS går ut till alla deltagare 30 min efter visningen. Kunden kan snabbt svara på om de är intresserade, vill lägga bud eller inte är intresserade. Svaren går direkt in i Express.

Så här fungerar det

Med Visningsassistenten blir det enklare att samla in kontaktuppgifter från spekulanter vid visningar, till exempel via en läsplatta eller mobiltelefon. Mäklaren eller spekulanten knappar in uppgifterna, som landar rakt in i Express Mäklarsystem. Mäklaren slipper manuellt efterarbete och spekulanten får direkt ett välkomst-SMS med länk till objektet.

Efter visningen skickas ett smart SMS ut automatiskt. Spekulanterna kan med ett enkelt knapptryck svara om de är intresserade av bostaden. SMS:en är anpassade så att mäklarföretagets logga och färger används.

Svaren från spekulanterna sammanställs i realtid i Express Mäklarsystem. På så sätt ser mäklaren direkt vilka deltagare som svarat att de är intresserade av bostaden. Det blir därmed enklare och snabbare att följa upp och komma igång med budgivningen.

 

Före visningen

Mäklaren skapar visningen i Express Mäklarsystem på vanligt sätt. Det går att skapa slottider för deltagarna. Sedan gör man visningen bokningsbar på internet om så önskas - kunderna kan då boka in sig själva via bokningsformuläret. Alternativt får man kontakta mäklaren som bokar in kunden manuellt under ”Visningar” i Express Mäklarsystem.

 

På visningen

Starta Visningsassistenten och leta upp aktuell visning i listan. Nu kan du enkelt

  • Bocka av förbokade visningsbesökare. I samband med detta skickas ett SMS ut till deltagaren. SMS:et innehåller en länk till bostadsbeskrivningen. Använder du Express Publish och har skapat en bläddringsbar pdf (en s k flippage) så länkas man till denna istället.
  • Markera om en kund är intresserad av värdering eller hjälp med lånelöfte. Detta skapar leads i Express Mäklarsystem som går till ansvarig mäklare.
  • Lägga till oanmälda besökare. Dessa bockas av och synkas över till kundregistret i Express Mäklarsystem.
  • Ge visningsbesökare möjlighet att registrera sig via sin egen mobil. Det finns möjlighet att före visningen skapa en sida med en SMS-kod samt en QR-kod som genererar ett förifyllt SMS. Sidan kan skrivas ut och sättas upp på visningen.

    Svaren från spekulanterna sammanställs i realtid i Express Mäklarsystem. På så sätt ser mäklaren direkt vilka deltagare som svarat att de är intresserade av bostaden. Det blir därmed enklare och snabbare att följa upp och komma igång med budgivningen.

Efter visningen

Ett SMS går ut till alla deltagarna ca 30 min efter visningen. I SMS:et finns knappar som kunden enkelt kan trycka och svara på:

  • ”Jag är intresserad”
  • ”Jag vill lägga bud”
  • ”Jag är inte intresserad”

Svaren skickas in till Express Mäklarsystem och mäklaren får samtidigt ett SMS. På detta sätt får mäklaren hjälp med att prioritera de visningsdeltagare som ska kontaktas.

Vill du inte bocka av visningsdeltagarna i appen under visningen, går det utmärkt att kryssa i "Deltagit" i Express Mäklarsystem. Då går ett SMS ut på motsvarande sätt som ovan. I Express kan du också se status på de SMS som gått ut efter visningen och eventuella svar.

Design

Visningsassistenten har ett modernt användarvänligt gränssnittet och ni kan välja om ni vill köra i "darkmode" med mörk bakgrund eller med ljus bakgrund. Tjänsten kan anpassas till er grafiska profil.

Avtal och priser

Låter det intressant? Kontakta våra säljare nedan. De informerar om hur du beställer och vilka priser som gäller.  Välkommen!

Kontakta våra säljare

Malin Westermark

Försäljning

079-14 20 440

Linda Steen

Försäljning

072-084 80 74

Joel Degerth

Försäljning

079-142 35 30

Hans Ringfjord

Försäljning

073-660 34 99

Mia Engstrand

Säljkoordinator

073-660 34 19