Boresan säljare

Marknadens vassaste intagsverktyg för mäklare. En digital kundresa för dina säljare som innehåller alltifrån en smidig förberedelse av bostadsinformation inför försäljning till godkännande av beskrivning samt bilder. Dina säljare kan ta del av realtidsinformation om annonsvisningar och antal visningsbokningar samt följa budgivningen. Under budgivningen kan säljaren se vilka budgivare som har bekräftade lånelöften och proaktiv banksupport för en transparent process.

Boka demo med en säljare

Digital kundresa för säljarna

Med Boresan säljare kan du erbjuda dina kunder en smidig och digital försäljning av deras bostad och maximera dina intagsmöten. Du som mäklare hanterar försäljningen i Express Mäklarsystem samtidigt som dina säljare har tillgång till allting i en enkel webportal utan att behöva ladda ner fler program.

Bättre intagsmöten

Effektivisera dina intagsmöten med ett modernt verktyg. Enkelt att förbereda försäljningen med frågelista och information om driftkostnader. Smidigt att ladda upp tillhörande dokument samt förhandsgranska Digispektet/objektsbeskrivningen.

Realtidsinformation

Säljaren kan enkelt följa hur många besökare annonsen har på respektive marknadsplats eller hur många som bokat och varit på visning.

Följ budgivningen

Säljaren kan enkelt följa budgivningen och se vilka budgivare som har anslutit sin bank och vilka som har prioriterad banksupport allt för en transparent och smidig bostadsaffär.

Avtalskrivning

Köpeavtalet och all nödvändig information kring frånträdet samlas på ett ställe.
Säljaren får även tillgång till checklistan för att underlätta allt som rör flytten. Mäklaren kan visa upp sina samarbeten och erbjudanden.

Fördelar med Boresan säljare

  • Marknadens vassaste verktyg för större framgång vid intagsmöten.
  • Säljarna får en modern, digital och användarvänlig upplevelse genom hela försäljningen.
  • Erbjud säljaren möjlighet att följa alla viktiga händelser i realtid till exempel annonsvisningar eller deltagare på visning.
  • Transparens om vilka intressenter har finansiering bekräftad via sin bank under budgivningen.
  • Smidigt att samla in all nödvändig information och godkänna bostadsbeskrivning inför försäljning.

Kontakta våra säljare

Malin Westermark

Försäljning

079-14 20 440

Linda Steen

Försäljning

072-084 80 74

Joel Degerth

Försäljning

079-142 35 30

Hans Ringfjord

Försäljning

073-660 34 99

Mia Engstrand

Säljkoordinator

073-660 34 19