Stadshem och Bolaget

Tanken på att byta affärssystem är något som ger rysningar hos de flesta människor. Lära nytt, tekniska problem, försenade projekt, motvillig organisation osv. Men det behöver inte vara så i vår nya digitala värld. Läs om hur det gick för två av våra nyaste kunder. ”Över förväntan, snabbt och smidigt och med glada tillrop från hela kontoret!”

Vi hälsar Bolaget fastighetsförmedling i Malmö välkomna till Vitec och Express Mäklarsystem. Företaget började använda systemet kring årsskiftet och innan dess hade projektet föregåtts av behovsanalys, genomgång för alla användare, konvertering av data från tidigare system, konfigurering och utbildning. De första startdagarna fanns Vitec på plats för att se till att allt funkade och för att hjälpa igång alla mäklare. Nästa steg är en djupare utbildning som snart ska genomföras.
Bolaget har bara har varit igång ett par veckor men har redan skaffat sig en stark uppfattning om systemet.


- Express Mäklarsystem är extremt användarvänligt och mäklaranpassat, säger Victor Jörgensen på Bolaget. Vi mäklare gillar inte att behöva klicka runt en massa och uppskattar systemets lättillgängliga funktioner och få moment. Det märks att Vitec vet vad en mäklare behöver på daglig basis. Express underlättar hela kundflödet, vår leadshantering, kundbearbetningen och så vidare. Och webbyrån som Vitec rekommenderade har varit helt fantastisk!


Vi välkomnar även Stadshem Fastighetsmäkleri i Göteborg som gick över till Express Mäklarsystem vid årsskiftet. Stadshem sökte ett överskådligt system där mäklaren lättare kan följa affärerna, och där företagsledningen kan få ut statistik på ett enkelt sätt.


- Systembytet gick extremt snabbt och smidigt, det blir betyg 10 av 10! säger Victor Örndén, Försäljningschef vid Stadshem. Vitec har varit mycket lösningsorienterade och drivande och vårt önskemål om en snabb övergång kunde tillgodoses med råge.


Stadshem är numera flitiga användare av Express Mäklarsystem och uppskattar att systemet är så intuitivt att det knappt behövdes någon utbildning för att komma igång och jobba effektivt. Victor ger också tummen upp för det lättarbetade kundregistret, den smarta dokumenthanteringen och att allt finns i ett och samma system!

Stadshem fastighetsmäkleri i Göteborg har passion för äldre hus och förmedlar bara bostäder i äldre hus. Denna nisch har man fortsatt utveckla genom åren och med sin höga kompetens inom byggnadskultur och ett brinnande intresse för människor har man vunnit stora framgångar på marknaden. Företaget vill alltid utvecklas och söker ständigt nya plattformar i takt med att tekniken utvecklas. Att jobba i det bästa tillgängliga affärssystemet är en självklarhet.
- Jag kan inte annat än ge Vitec högsta betyg för systembytet, säger Victor Örndén, Försäljningschef vid Stadshem. Det funkade extremt snabbt och smidigt och alla våra mäklare var igång från dag ett!

Familjeföretaget Bolaget Fastighetsförmedling i Malmö har under sina 40 år i branschen alltid legat långt fram vad gäller innovation och nya grepp. De var tidigt ute med nya affärsmodeller och tjänster och ligger idag på topp inom digitalisering och är inte rädda för de utmaningar som affärsutveckling ibland kan innebära. När de bestämde sig för att byta affärssystem sökte de efter ett system med smarta integrationer, bl a till sin nya hemsida som också skulle upp i samma veva.
- Själva systembytet gick förvånansvärt snabbt och smärtfritt, säger Victor Jörgensen, fastighetmäklare och delägare. Express fyller de behov vi har och Vitec har mycket nytt på gång som gör dem till en spännande affärspartner!