Verifierad checkout

Verifiera en potentiell köpares finansiering och identitet utan att starta en budgivning.

Så här fungerar det

Med hjälp av den smidiga och kostnadsfria funktionen i Express Mäklarsystem ”Verifierad checkout” kan du som mäklare verifiera en potentiell köpares finansiering och identitet utan att starta en budgivning. Genom att använda knappen ”Verifierad checkout” aktiveras även den proaktiva banksupporten som gör att ni får en snabb hantering vid godkännande av bostaden inför avtalsskrivning.

  • Mäklaren bjuder in spekulanten genom att trycka på knappen ”Verifierad checkout” och sedan klicka på ”Bjud in” eller manuellt lägga in ett bud och klicka i ”Verifierad checkout”
  • Spekulanten får då ett SMS och ombeds legitimera sig med BankID samt verifiera sitt lånelöfte.
  • Du som mäklare får in informationen om finansiering i Express Mäklarsystem tillsammans med korrekt namn och personnummer.
  • Om spekulantens bank är ansluten till den proaktiva supporten så kommer även knappen ”Notifiera bank” dyka upp. Detta gör att ni kan starta processen med godkännande inför avtal hos banken.

Om du redan använder tjänsten ”Verifierad budgivning” kommer knappen att synas automatiskt. Om du inte gör det kan du kontakta Vitec för att få funktionen aktiverad kostnadsfritt.

Kontakta våra säljare

Malin Westermark

Försäljning

079-14 20 440

Linda Steen

Försäljning

072-084 80 74

Joel Degerth

Försäljning

079-142 35 30

Hans Ringfjord

Försäljning

073-660 34 99

Mia Engstrand

Säljkoordinator

073-660 34 19